• Viherrakentaminen

  Koko piha "avaimet käteen" periaatteella meiltä

 • Pihan rakentaminen

  Kaikki viherrakentamisen palvelut yhdestä osoitteesta

  Viherrakentaminen

  Pihan rakentaminen alkaa usein tehdyn pihasuunnitelman pohjalta, mutta ilman suunnitelmaakin voi toki rakentaa. Me rakennamme erikokoisia pihoja ja tarvittaessa saat meiltä koko paketin aina pihan suunnittelusta loppusiivoukseen saakka. Pääsääntöisesti rakennamme pihoja oman suunnitelmamme pohjalta, mutta voitte pyytää meiltä tarjousta myös pelkästä toteutustyöstä jo olemassaolevan suunnitelman/idean perusteella. Voimme toteuttaa myös pihan osittaisia rakennus - tai kunnostustöitä esim. pihakiveyksiä, muureja, puurakenteita ym.

   

  Paraskaan pihasuunnitelma ei tule valmiiksi ilman ammattilaisia, jotka valmistelevat yhdessä maanrakennustiimin kanssa sopivat pohjat erilaisille istutuksille, istuttavat puut, pensaat, sipulikukat, perennat ym. paikoilleen juuri oikeaan syvyyteen sopivin taimietäisyyksin. Ammattitaitoinen viherrakentaja valitsee suunnittelijan toiveen mukaiset kasvit hyväksi todetuilta yhteistyökumppaneilta ja taimitarhoilta, jotta sinä saisit pihallesi kestävät, kauniit ja paikoilleen parhaiten soveltuvat kasvit. Tärkeää on myös asentaa riittävät kasvutuet niitä tarvitseville puille.

   

  Viherrakentamista viimeistellysti

  Pihaprojektiin voi kuulua mm. seuraavanlaisia osa-alueita:

  • sorapohjien kaivaminen
  • maaston muotoilu
  • logistiikka: materiaalien toimitus / jätteiden poisvienti
  • sadevesien ohjaus / sadevesikaivot
  • sähkökaapeleiden upotus
  • kivetystyöt /kiviverhoilut
  • pengerrys, kivimuuri / kiviaita
  • mullan levitys
  • siirtonurmikon / kuntan / perennamaton asennus
  • puiden & kasvien istutus & tarvittavat tuennat ym. vihertyöt
  • katemateriaalien levitys
  • terassit, aidat, piharakennukset puusta (rakennusvalvonta)

  Pihaurakointi uudiskohteessa tai vanhan pihan kunnostus

  Palvelemme niin yksityisasiakkaita kuin taloyhtiöitäkin. Töiden huolellisella suunnittelulla ja pitkällä urakointikokemuksella voimme aikatauluttaa työmme siten, että mahdolliset viivästystä aiheuttavat osa-alueet voidaan minimoida ja voimme palvella annetun aikataulun puitteissa. Pihatiimimme on saanut paljon kiitosta ammattitaidostaan ja tehokkuudestaan.

  Pihan rakennustyöt

  Piharakentamiseen voi liittyä rakennelmia, joihin tarvitaan virallinen rakennuslupa ja tätä kautta rakennusvalvonta tulee tarpeelliseksi. Rakennusmestari Matti Räisänen palvelee meillä näissä asioissa. Katso lisää rakennustyöt

  Piharakentamisen hinta

  Pihaurakan hinta riippuu monesta tekijästä. Pienemmissä, selkeissä kohteissa voimme antaa alustavan hinta-arvion käymättä paikan päällä, mutta mielellämme käymme pihakohteessa tekemässä tarvittavat mittaukset ym. jotta tarjouksemme varmasti sisältää oikeat osa-alueet ja materiaalit.

  Yleensä piharakan suurin yksittäinen kustannustekijä on pihan pohjatyöt, jotka yleensä vaativat konekalustoa. Pohjatöiden tekeminen on kuitenkin projektin onnistumisen ja pihan käyttökelpoisuuden ja kestävyyden kannalta ensiarviosen tärkeää.

 • Kuinka edetään ?

  Näin tyypillinen pihaprojekti etenee:

  1

  Yhteydenotto

  Kuinka voisimme olla avuksi ?

  2

  Suunnitelma

  Onko pihasuunnitelmaa tai tarvitaanko sitä? Meiltä myös pihasuunnittelupalvelu.

  3

  Tarjous

  Annamme teille tarjouksen haluamistanne töistä.

  4

  Toteutusaikataulu

  Suunnitelman tarkistus & töiden aikataulutus.

  5

  Pihan rakennustyö

  Sovitut työt valmiiksi määräajassa ja viimeistelty työn jälki.

  6

  Luovutus

  Kohde valmis.

 • KiviHerttuan kiviä & kivitöitä TV:ssä

  Kurkkaa TV/Referenssit -sivumme

  Huvila & Huussi Kotoisa

  Olemme olleet mukana rakentamassa TV:ssä esiteltyjä pihakohteita

  Kurkkaa linkit jaksoihin ja kuvamateriaalia TV/Referenssit välilehdeltä.

 • Kyllä - viherrakentaminen kiinnostaa !

  Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme olla avuksenne.

  02440 Luoma (Kirkkonummi)
  0400 213 355 / Jääskeläinen
×
KiviHerttuan yleiset myynti & toimitusehdot
KiviHerttua Oy:n yleiset myynti- ja toimitusehdot (1.1.2021)

1.Tarjouspyyntö

Asiakas voi luoda tuotteista & palveluista tarjouspyynnön KiviHerttualle joko nettisivujen tarjouspyyntökorissa, yhteydenottolomakkella tai Chat-palvelun kautta, tekstiviestitse, puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

2. Tilaus

Annamme tuotteista kirjallisen tai suullisen tarjouksen, jonka hyväksymällä asiakas tekee meiltä ostotilauksen. KiviHerttua vahvistaa tilauksen joko tilausvahvistuksella tai lähettämällä tuotteista laskun.

3. Hinta

Nettisivuilla esillä olevat tuotteet sisältävät aina voimassaolevan arvonlisäveron, joka tällä hetkellä on 24 %.

4. Maksaminen ja omistusoikeuden siirtyminen

Tuotteiden omistusoikeus on KiviHerttua Oy:llä niin kauan, kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu. Käytössämme on pääsääntöisesti etukäteislaskutus. Lähetämme laskun joko sähköpostitse tai kirjepostina. Kun tilauksen suoritus näkyy tilillämme vahvistamme kuljetustilauksen ja ilmoitamme toimitus/tuotteiden noutoajan asiakkaalle. Pihan urakointikohteissa on vakiintunut käytäntö, että kohteen materiaalit laskutetaan etukäteen ja työn osuus sovitulla maksuajalla työn suorituksen jälkeen.

5. Toimitusaika

KiviHerttua Oy käyttää rahtikuljetuksiin pääsääntöisesti alihankkijoita. Tuotteiden toimitusaika vaihtelee toimituspaikasta ja rahdittajasta johtuen n. 1 - 7 vrk. Ilmoitamme arvioidun toimitusajan tarjouksessamme.

6. Toimitus ja kuljetus

Yleensä toimitusaika voidaan ilmoittaa etukäteen 1 - 2 päivän tarkkuudella. Pyrimme järjestämään toimitukset aina asiakkaan toivomusten mukaan, mutta esim. syrjäseuduilla tämä ei aina ole mahdollista. Tuotteet toimitetaan kuorma-autolla nk. perälautapurkuna. Asiakkaan vastuulla on huolehtia siitä, että purkupaikka sekä sinne johtava tie on sellaisia, että tuotteiden toimitus kuorma-autolla on mahdollista ja purku onnistuu. Tavarat on yleensä pakattu EUR tai FIN -lavoille. Mikäli asiakas haluaa tuotteet toimitettavan muulla kalustolla esim. nosturiautolla, on tästä ilmoitettava tarjouspyyntövaiheessa. 

7. Reklamaatio

Ostajan vastuulla on tarkistaa toimitetut tuotteet ja ilmoittaa välittömästi havaitsemistaan puutteista tai toimituksen virhellisyydestä. Kaikki reklamaatiot pyydetään lähettämään kirjallisena, esimerkiksi sähköpostitse, 8 vuorokauden kuluessa. Reklamointi on tehtävä ennen tuotteen käyttöön ottamista. Mikäli tuotteet on kuitenkin otettu käyttöön ennen reklamaatiota, KiviHerttua Oy ei vastaa siitä aiheutuneista lisäkustannuksista ja katsoo, että asiakas on tuotteen hyväksynyt sen käyttöön ottamalla.

8. Ylivoimanen este

Lakko, työsulku, tulipalo, konerikko, tavarantoimittajiin/kuljetuksiin/tuotantoon liittyvät ongelmat, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Tilaajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta.

9. Riitakysymykset

Myyjän ja tilaajan väliset erimielisyydet voidaan ratkaista joko välimiesmenettelyssä tai myyjän kotipaikkakunnan alioikeudessa. KiviHerttua haluaa korostaa luonnonkivien osalta sitä tosiasiaa, että luonnonkivissä saattaa esiintyä vähäisiä sävyeroja, jonkin verran pinnan epätasaisuutta ja muita vaihteluita. Nämä luonnolliset vaihtelut eivät vaikuta kiven ominaisuuksiin eivätkä käyttökelpoisuuteen, eivätkä ole perusteena kaupan purkuun. Asiakkaalla on mahdollisuus tutustua tuotteisiin tilaamalla näytepalan kivestä.
×
KiviHerttuan rekisteriseloste
Henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteri­- ja tietosuojaseloste

Rekisterin nimi: KiviHerttuan asiakasrekisteri
Rekisterinpitäjä: KiviHerttua Oy
Y-tunnus: 2375074-4
Osoite: Keskuskuja 1, 88610 Vuokatti
Sähköposti: kiviherttua@kiviherttua.fi
Rekisteriasioita hoitavat henkilöt:
Toimitusjohtaja Susanna Halonen

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakasviestinnän, yhteydenottojen, asioinnin, asiakaskyselyiden, palveluiden kehittämisen, raportoinnin, markkinoinnin ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja voidaan käyttää myös asiakasprofilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden sekä muun viestinnän kohdentamiseen. Henkilötietoja käsitellään myös uutiskirjeidemme ja muun asiakasviestintämme lähettämisen, kilpailuihin ja arvontoihin tai muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä sekä tarjouspyyntöihin, tarjouksiin, tilauksiin, laskutukseen ja perintään liittyviin toimenpiteisiin.

KiviHerttua Oy:n sosiaalisen median sivustot kuten esimerkiksi Facebook, Instagram , Twitter ja YouTube ovat julkisia ja sivustoille muodostuvat rekisterit sisältävät rekisteröidyn itse julkisuuteen tuomat tiedot kuten esimerkiksi nimi, arvostelut, sivustotykkäämiset ja –jakamiset sekä kommentoinnit. KiviHerttua Oy ei ole millään tavalla vastuussa sosiaalisen median sivustoille rekisteröityneen käyttäjän henkilötiedoista tai niiden suojaamisesta.

Rekisterin tietosisältö
Kanta-asiakasrekisteriin voidaan kerätä asiakkaasta seuraavia tietoja: asiakkaan etu- ja sukunimi, kotipaikkakunta, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymävuosi, tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista, ostotapahtuma- ja asiointitiedot, kanta-asiakastiedot sekä ostohistoria yksittäisen tuotteen tasolla sekä markkinointikampanjoihin (esim. arvontoihin) osallistumisesta. Lisäksi sähköisen uutiskirjeen tilanneen kanta-asiakkaan tietoja kerätään uutiskirjeen tilaamisen hallinnointiin sekä muihin asiakasviestinnän toteutumiseen liittyviin asioihin.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

KiviHerttua Oy:n asiakasrekisteri sekä sen varmuuskopio sijaitsevat Suomessa. KiviHerttua Oy käyttää uutiskirjeviestinnässä yhdysvaltalaista MailChimp –sähköpostipalvelua, jolloin henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. Nämä uutiskirjeviestintää varten kerätyt rekisteritiedot säilytetään EU/ETA:n ulkopuolella, suojatulla palvelimella eikä rekisterin tietoja luovuteta KiviHerttua Oy:n ulkopuolelle. KiviHerttua Oy käyttää verkkosivujen tarjouspyyntökorin alustana yhdysvaltalaista Ecwid-verkkokauppaohjelmistoa, jolloin henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. Nämä tarjouksen antamista varten kerätyt rekisteritiedot säilytetään EU/ETA:n ulkopuolella, suojatulla palvelimella eikä rekisterin tietoja luovuteta KiviHerttua Oy:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

MailChip-uutiskirjepalvelun rekisteriä säilytetään sähköisesti ja suojattuna asianmukaisesti ulkopuolisilta palomuurein ja muin teknisin suojakeinoin. Lisätietoja MailChimp-palvelun tietoturvasta: http://mailchimp.com/about/security. Ecwid-alustan tietoturvasta lisätietoja löytyy linkistä: https://www.ecwid.com/privacy-policy. Ainoastaan nimetyillä tahoilla sekä KiviHerttua Oy:n henkilökunnalla on oikeus käsitellä ja ylläpitää rekisterin tietoja. Kaikkia rekisterin tietoja käsitteleviä tahoja sitoo vaitiolovelvollisuus. KiviHerttua Oy:n itse keräämän asiakasrekisterin tietoja säilytetään niin ikään asianmukaisesti suojattuna palomuurein ja muin teknisin suojakeinoin.

Tarkastus-, korjaus- ja kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjän rekisteriasioita hoitavalle henkilölle. KiviHerttua Oy vastaa tietojen tarkastuspyyntöihin kirjallisesti. Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää rekisterinpitäjälle pyynnön virheen korjaamiseksi. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin tai markkina- ja mielipidetutkimuksiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle.