• Kotimainen liuskekivi

  KiviHerttuan Helmiliuske sekä Savon kvartsiitti

 • Kotimaista liuskekivituotantoa

  Liuskekivi Helmiliuske & Liuskekivi Savon kvartsiitti

  Liuskekivilouhos

  Louhimme vaaleanharmaata Helmiliusketta Rautavaaralla sijaitsevalta louhokseltamme, Savon kvartsiitin louhimme Kainuun Sotkamosta. Liuskekivien louhinnan työvaiheet ovat kallion poraus, räjäytys, kivilohkareiden valinta & siirto, kivien halkominen kivikiilan & lekan kanssa ja lopulta tuotteiden lajittelu ja lavoitus.

  Kotimainen liuskekivi on ekologinen valinta

  Valitsemalla kotimaisen kiven teet ekologisen valinnan, sillä kotimaisen kivituotannon hiilijalanjälki on hyvin pieni verrattuna esimerkiksi betonikiviteollisuuteen tai ulkomailta tuotuihin kiviin. Valitsemalla kotimaisen luonnonkiven ulkomaisen sijaan voit myös olla varma, että kivi kestää aikaa ja kulutusta.

  Liuskekivien louhinta & työstö

  Louhimamme liuskekivet ovat on erittäin tiivistä ja kovaa kvartsiittia -siksi ne ovat myös käytössä erittäin kestäviä materiaaleja.

   

  Kvartsiittikiven louhinta on erittäin työlästä, sillä yksikään kivi ei ole kalliosta räjäyttämällä valmis kivituote, vaan jokainen liuskekivi halkaistaan isommasta aihiosta käsin metallista kiilaa & kivilekaa käyttämällä. Useamman halkaisuvaiheen jälkeen saadaan aikaiseksi halutun paksuinen liuskekivi.

   

  Tähän kiven halkaisutyöhön ei ole olemassa konetta tai laitetta, vaan tarvitaan aina kivimies, kivikiila, leka sekä kivimiehen tarkka silmä ja ammattitaito, jotta liuskekivet saadaan asiakkaille juuri oikeanpaksuisina kuhunkin käyttötarkoitukseen.

  Louhimamme liuskekivet:

  Liuskekivi, lattiakivi, vaalea Kvartsiitti KiviHerttua.

  Liuskekivi Helmiliuske

  Vaaleanharmaa, kestävä kvartsiittiliuskekivi

  Vaalea liuskekivi, jonka helmenhohtoinen pinta välkehtii kauniisti auringonpaisteessa. Vaalea liuskekivi ei kuumene kuumimpinakaan kesäpäivinä polttavan kuumaksi. Kivestä saatavana useita eri kivituotteita.

  Liuskekivi, Savon kvartsiitti, muurikivi, aitakivi KiviHerttua

  Liuskekivi Savon kvartsiitti

  Monivärinen, kestävä liuskekivi aita/muurirakenteisiin

  Kivessä esiintyy useita värisävyjä, mutta yleisilmeeltään se on melko vaalea. Savon kvartsiitti muurikivi / aitakivi on rakentajan kannalta hyvä valinta, sillä kivilohkareet ovat melko tasaisia - epämääräisiä, monilkulmaisia kiviä ei juuri esiinny.

  Kivitoimitukset

  Tiedustele myynnistämme suorien louhostoimitusten ajankohtaa ja rahtihintoja. Pääsääntöisesti liuskekivemme toimitetaan varastoomme Espooseen ja toimitukset asiakkaillemme tapahtuvat sieltä käsin.

  Kiviasennus & kivityöt

  Teemme kaikenlaisia kiviasennuksia ja kivitöitä. Voit siis tilata sekä kivet että asennuksen - tai vaikka koko piharemontin meiltä.

  MTV3:n Kotoisa ohjelmasarjassa vierailu louhoksellamme

  Viherrakentaja, puutarhuri Niko Lindfors Terrawise Oy:stä vieraili louhoksellamme Kotoisa -ohjelmasarjan 2. kauden jaksossa " Romanttinen Huvilapiha Kauniaisissa". Katso lisää TV/Referenssit -sivultamme.

 • KiviHerttua on Suomen Kiviteollisuusliitto Ry:n jäsenyritys.

  kiviyritys kivilouhinta liuskekivi kiveys

  kiviherttua kotimainen kivi
×
Terms & Conditions
KiviHerttuan yleiset myynti & toimitusehdot
KiviHerttua Oy:n yleiset myynti- ja toimitusehdot (1.1.2021)

1.Tarjouspyyntö

Asiakas voi luoda tuotteista & palveluista tarjouspyynnön KiviHerttualle joko nettisivujen tarjouspyyntökorissa, yhteydenottolomakkella tai Chat-palvelun kautta, tekstiviestitse, puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

2. Tilaus

Annamme tuotteista kirjallisen tai suullisen tarjouksen, jonka hyväksymällä asiakas tekee meiltä ostotilauksen. KiviHerttua vahvistaa tilauksen joko tilausvahvistuksella tai lähettämällä tuotteista laskun.

3. Hinta

Nettisivuilla esillä olevat tuotteet sisältävät aina voimassaolevan arvonlisäveron, joka tällä hetkellä on 24 %.

4. Maksaminen ja omistusoikeuden siirtyminen

Tuotteiden omistusoikeus on KiviHerttua Oy:llä niin kauan, kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu. Käytössämme on pääsääntöisesti etukäteislaskutus. Lähetämme laskun joko sähköpostitse tai kirjepostina. Kun tilauksen suoritus näkyy tilillämme vahvistamme kuljetustilauksen ja ilmoitamme toimitus/tuotteiden noutoajan asiakkaalle. Pihan urakointikohteissa on vakiintunut käytäntö, että kohteen materiaalit laskutetaan etukäteen ja työn osuus sovitulla maksuajalla työn suorituksen jälkeen.

5. Toimitusaika

KiviHerttua Oy käyttää rahtikuljetuksiin pääsääntöisesti alihankkijoita. Tuotteiden toimitusaika vaihtelee toimituspaikasta ja rahdittajasta johtuen n. 1 - 7 vrk. Ilmoitamme arvioidun toimitusajan tarjouksessamme.

6. Toimitus ja kuljetus

Yleensä toimitusaika voidaan ilmoittaa etukäteen 1 - 2 päivän tarkkuudella. Pyrimme järjestämään toimitukset aina asiakkaan toivomusten mukaan, mutta esim. syrjäseuduilla tämä ei aina ole mahdollista. Tuotteet toimitetaan kuorma-autolla nk. perälautapurkuna. Asiakkaan vastuulla on huolehtia siitä, että purkupaikka sekä sinne johtava tie on sellaisia, että tuotteiden toimitus kuorma-autolla on mahdollista ja purku onnistuu. Tavarat on yleensä pakattu EUR tai FIN -lavoille. Mikäli asiakas haluaa tuotteet toimitettavan muulla kalustolla esim. nosturiautolla, on tästä ilmoitettava tarjouspyyntövaiheessa. 

7. Reklamaatio

Ostajan vastuulla on tarkistaa toimitetut tuotteet ja ilmoittaa välittömästi havaitsemistaan puutteista tai toimituksen virhellisyydestä. Kaikki reklamaatiot pyydetään lähettämään kirjallisena, esimerkiksi sähköpostitse, 8 vuorokauden kuluessa. Reklamointi on tehtävä ennen tuotteen käyttöön ottamista. Mikäli tuotteet on kuitenkin otettu käyttöön ennen reklamaatiota, KiviHerttua Oy ei vastaa siitä aiheutuneista lisäkustannuksista ja katsoo, että asiakas on tuotteen hyväksynyt sen käyttöön ottamalla.

8. Ylivoimanen este

Lakko, työsulku, tulipalo, konerikko, tavarantoimittajiin/kuljetuksiin/tuotantoon liittyvät ongelmat, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Tilaajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta.

9. Riitakysymykset

Myyjän ja tilaajan väliset erimielisyydet voidaan ratkaista joko välimiesmenettelyssä tai myyjän kotipaikkakunnan alioikeudessa. KiviHerttua haluaa korostaa luonnonkivien osalta sitä tosiasiaa, että luonnonkivissä saattaa esiintyä vähäisiä sävyeroja, jonkin verran pinnan epätasaisuutta ja muita vaihteluita. Nämä luonnolliset vaihtelut eivät vaikuta kiven ominaisuuksiin eivätkä käyttökelpoisuuteen, eivätkä ole perusteena kaupan purkuun. Asiakkaalla on mahdollisuus tutustua tuotteisiin tilaamalla näytepalan kivestä.
×
Privacy Policy
KiviHerttuan rekisteriseloste
Henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteri­- ja tietosuojaseloste

Rekisterin nimi: KiviHerttuan asiakasrekisteri
Rekisterinpitäjä: KiviHerttua Oy
Y-tunnus: 2375074-4
Osoite: Keskuskuja 1, 88610 Vuokatti
Sähköposti: kiviherttua@kiviherttua.fi
Rekisteriasioita hoitavat henkilöt:
Toimitusjohtaja Susanna Halonen

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakasviestinnän, yhteydenottojen, asioinnin, asiakaskyselyiden, palveluiden kehittämisen, raportoinnin, markkinoinnin ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja voidaan käyttää myös asiakasprofilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden sekä muun viestinnän kohdentamiseen. Henkilötietoja käsitellään myös uutiskirjeidemme ja muun asiakasviestintämme lähettämisen, kilpailuihin ja arvontoihin tai muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä sekä tarjouspyyntöihin, tarjouksiin, tilauksiin, laskutukseen ja perintään liittyviin toimenpiteisiin.

KiviHerttua Oy:n sosiaalisen median sivustot kuten esimerkiksi Facebook, Instagram , Twitter ja YouTube ovat julkisia ja sivustoille muodostuvat rekisterit sisältävät rekisteröidyn itse julkisuuteen tuomat tiedot kuten esimerkiksi nimi, arvostelut, sivustotykkäämiset ja –jakamiset sekä kommentoinnit. KiviHerttua Oy ei ole millään tavalla vastuussa sosiaalisen median sivustoille rekisteröityneen käyttäjän henkilötiedoista tai niiden suojaamisesta.

Rekisterin tietosisältö
Kanta-asiakasrekisteriin voidaan kerätä asiakkaasta seuraavia tietoja: asiakkaan etu- ja sukunimi, kotipaikkakunta, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymävuosi, tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista, ostotapahtuma- ja asiointitiedot, kanta-asiakastiedot sekä ostohistoria yksittäisen tuotteen tasolla sekä markkinointikampanjoihin (esim. arvontoihin) osallistumisesta. Lisäksi sähköisen uutiskirjeen tilanneen kanta-asiakkaan tietoja kerätään uutiskirjeen tilaamisen hallinnointiin sekä muihin asiakasviestinnän toteutumiseen liittyviin asioihin.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

KiviHerttua Oy:n asiakasrekisteri sekä sen varmuuskopio sijaitsevat Suomessa. KiviHerttua Oy käyttää uutiskirjeviestinnässä yhdysvaltalaista MailChimp –sähköpostipalvelua, jolloin henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. Nämä uutiskirjeviestintää varten kerätyt rekisteritiedot säilytetään EU/ETA:n ulkopuolella, suojatulla palvelimella eikä rekisterin tietoja luovuteta KiviHerttua Oy:n ulkopuolelle. KiviHerttua Oy käyttää verkkosivujen tarjouspyyntökorin alustana yhdysvaltalaista Ecwid-verkkokauppaohjelmistoa, jolloin henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. Nämä tarjouksen antamista varten kerätyt rekisteritiedot säilytetään EU/ETA:n ulkopuolella, suojatulla palvelimella eikä rekisterin tietoja luovuteta KiviHerttua Oy:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

MailChip-uutiskirjepalvelun rekisteriä säilytetään sähköisesti ja suojattuna asianmukaisesti ulkopuolisilta palomuurein ja muin teknisin suojakeinoin. Lisätietoja MailChimp-palvelun tietoturvasta: http://mailchimp.com/about/security. Ecwid-alustan tietoturvasta lisätietoja löytyy linkistä: https://www.ecwid.com/privacy-policy. Ainoastaan nimetyillä tahoilla sekä KiviHerttua Oy:n henkilökunnalla on oikeus käsitellä ja ylläpitää rekisterin tietoja. Kaikkia rekisterin tietoja käsitteleviä tahoja sitoo vaitiolovelvollisuus. KiviHerttua Oy:n itse keräämän asiakasrekisterin tietoja säilytetään niin ikään asianmukaisesti suojattuna palomuurein ja muin teknisin suojakeinoin.

Tarkastus-, korjaus- ja kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjän rekisteriasioita hoitavalle henkilölle. KiviHerttua Oy vastaa tietojen tarkastuspyyntöihin kirjallisesti. Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää rekisterinpitäjälle pyynnön virheen korjaamiseksi. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin tai markkina- ja mielipidetutkimuksiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle.