KiviHerttuan rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteri­- ja tietosuojaseloste

Rekisterin nimi: KiviHerttuan asiakasrekisteri
Rekisterinpitäjä: KiviHerttua Oy
Y-tunnus: 2375074-4
Osoite: Keskuskuja 1, 88610 Vuokatti
Käyntiosoite: Bellinmäki 4, 02740 Espoo
Sähköposti: kiviherttua@kiviherttua.fi
Rekisteriasioita hoitavat henkilöt:
Toimitusjohtaja Susanna Halonen sekä
Hallituksen puheenjohtaja Juha Jääskeläinen
Puhelin: 050 576 4699/Halonen tai 0400 213 355/Jääskeläinen

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietoja käsitellään asiakasviestinnän, yhteydenottojen, asioinnin, asiakaskyselyiden, palveluiden kehittämisen, raportoinnin, markkinoinnin ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja voidaan käyttää myös asiakasprofilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden sekä muun viestinnän kohdentamiseen. Henkilötietoja käsitellään myös uutiskirjeidemme ja muun asiakasviestintämme lähettämisen, kilpailuihin ja arvontoihin tai muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä sekä tarjouspyyntöihin, tarjouksiin, tilauksiin, laskutukseen ja perintään liittyviin toimenpiteisiin.

KiviHerttua Oy:n sosiaalisen median sivustot kuten esimerkiksi Facebook, Instagram , Twitter ja YouTube ovat julkisia ja sivustoille muodostuvat rekisterit sisältävät rekisteröidyn itse julkisuuteen tuomat tiedot kuten esimerkiksi nimi, arvostelut, sivustotykkäämiset ja –jakamiset sekä kommentoinnit. KiviHerttua Oy ei ole millään tavalla vastuussa sosiaalisen median sivustoille rekisteröityneen käyttäjän henkilötiedoista tai niiden suojaamisesta.

Rekisterin tietosisältö

Kanta-asiakasrekisteriin voidaan kerätä asiakkaasta seuraavia tietoja: asiakkaan etu- ja sukunimi, kotipaikkakunta, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymävuosi, tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista, ostotapahtuma- ja asiointitiedot, kanta-asiakastiedot sekä ostohistoria yksittäisen tuotteen tasolla sekä markkinointikampanjoihin (esim. arvontoihin) osallistumisesta. Lisäksi sähköisen uutiskirjeen tilanneen kanta-asiakkaan tietoja kerätään uutiskirjeen tilaamisen hallinnointiin sekä muihin asiakasviestinnän toteutumiseen liittyviin asioihin.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
KiviHerttua Oy:n asiakasrekisteri sekä sen varmuuskopio sijaitsevat Suomessa. KiviHerttua Oy käyttää uutiskirjeviestinnässä yhdysvaltalaista MailChimp –sähköpostipalvelua, jolloin henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. Nämä uutiskirjeviestintää varten kerätyt rekisteritiedot säilytetään EU/ETA:n ulkopuolella, suojatulla palvelimella eikä rekisterin tietoja luovuteta KiviHerttua Oy:n ulkopuolelle. KiviHerttua Oy käyttää verkkosivujen tarjouspyyntökorin alustana yhdysvaltalaista Ecwid-verkkokauppaohjelmistoa, jolloin henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. Nämä tarjouksen antamista varten kerätyt rekisteritiedot säilytetään EU/ETA:n ulkopuolella, suojatulla palvelimella eikä rekisterin tietoja luovuteta KiviHerttua Oy:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet
MailChip-uutiskirjepalvelun rekisteriä säilytetään sähköisesti ja suojattuna asianmukaisesti ulkopuolisilta palomuurein ja muin teknisin suojakeinoin. Lisätietoja MailChimp-palvelun tietoturvasta: http://mailchimp.com/about/security. Ecwid-alustan tietoturvasta lisätietoja löytyy linkistä: https://www.ecwid.com/privacy-policy. Ainoastaan nimetyillä tahoilla sekä KiviHerttua Oy:n henkilökunnalla on oikeus käsitellä ja ylläpitää rekisterin tietoja. Kaikkia rekisterin tietoja käsitteleviä tahoja sitoo vaitiolovelvollisuus. KiviHerttua Oy:n itse keräämän asiakasrekisterin tietoja säilytetään niin ikään asianmukaisesti suojattuna palomuurein ja muin teknisin suojakeinoin.

Tarkastus-, korjaus- ja kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjän rekisteriasioita hoitavalle henkilölle. Tarkastuspyyntö voidaan esittää myös henkilökohtaisesti yllä mainitussa käyntiosoitteessa (Espoo). Tarkastuspyyntöä henkilökohtaisesti esitettäessä on asiakkaalla oltava mukana henkilöllisyystodistus. KiviHerttua Oy vastaa tietojen tarkastuspyyntöihin kirjallisesti. Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää rekisterinpitäjälle pyynnön virheen korjaamiseksi. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin tai markkina- ja mielipidetutkimuksiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle.
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.

OK, ymmärrän tai Lisätietoja
Evästeiden tiedot
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
OK, ymmärrän