Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

KiviHerttuan kivityötä ja vaaleaa Helmiliusketta  Huvila & Huussi ohjelmassa

KiviHerttua oli mukana 7.6.2016 ensiesityksensä saaneessa Huvila & Huussi -ohjelman jaksossa, jossa hieno merenrantakohde saa uudistetun pihan. Tiimimme oli mukana rakentamassa kohteeseen muureja sekä istutusaltaita. Kohteessa käytettiin oman tuotantomme, vaaleaa Helmiliuskeista "Kinos" muurikiveä. Jaksoa uusitaan keväällä 2017.

Klikkaa allaolevista linkeistä ohjelmiin:

KiviHerttua Huvila & Huussi v. 2016

KiviHerttua Huvila & Huussi v. 2014

Vuoden 2014 jaksossa muutoksen kohteena mökki Kangasalla. Kohteessa käytettiin KiviHerttuan kiveä laajalti ja myös pihan grilli verhoiltiin kivellämme.

Myymälämme suljettu  kaudelta 2017.  Ota yhteyttä puhelimitse: 050 5764699 tai netin kautta. 

Piharakentamista "avaimet käteen" - periaatteella

"Hyvin suunniteltu ja rakennettu piha nostaa +11,5 % talon jälleenmyyntiarvoa" (Viheraluerakentajat ry. ) Epäilemättä pihan rakentaminen kannattaa -olet sitten aikeissa joskus myydä talosi tai et. Viihtyisyyttä ei voi prosenteilla mitata, mutta hyvin rakennetulla ja toimivalla pihalla on rahallisen arvon lisäksi sekä käyttö- että kauneusarvoa.

Piharakentajillamme on vuosien kokemus sekä kivitöistä että viherrakentamisesta -se näkyy huoliteltuna työn jälkenä sekä myös siinä, että sovitut aikataulut pitävät. Toteutamme kaikenkokoiset kohteet sovitusti aikataulussa.

Voit tulla tutustumaan kattavaan liuskekivi & pihakivivalikoimaamme Espoon myymäläämme. Voimme yhdessä keskustella, mitä pihallenne voisi tehdä tai mitä materiaaleja siellä voisi käyttää.

Piharakentaminen & kivityöt

Saat meiltä tarvittaessa koko paketin - pihakonsultoinnista tai -suunnitelmasta aina käytännön viimeisteltyyn toteutukseen saakka. Teemme pihat kiveyksineen sekä istutamme kasvit paikalleen.

Kivisennuspalvelumme asentaa myös kivilattiat, kiviseinät, julkisivut ym. Teemme tyylikkäät verhoilut vaikkapa uunin pinnoitteeksi tai palomuurin suojaksi, keittiön välitilaan, saunaan -minne vaan.

Ota yhteyttä:

0400 213 355 / Juha Jääskeläinen (Asennuspalvelu)

050 576 4699 / Susanna Halonen (Kivimyynti Espoo)

Tai käytä yhteydenottolomakettamme

sähköposti: kiviherttua@kiviherttua.fi

Facebook: KiviHerttua

Laaja kivivalikoima

Kivivalikoimastamme löytyy paljon eri vaihtoehtoja, kysy rohkeasti apua myynnistämme. Kaikki valikoimamme kivet eivät ole esillä nettisivuillamme.

Laajasta liuskekivivalikoimastamme löydät Helmiliuskeen, Pohjanmaan tumman kiilleliuskeen, Nilsiän kvartsiitin, Oriveden mustan, Lokan valkoisen, Paljakan pronssin, Oriveden ruskan, Altan harmaan ja espanjalaisen "Varjo" liuskekiven sekä niinikään espanjalaisen harmaan liuskekiven.

Kaikki liuskekivemme ovat nähtävillä Espoon myymälässämme. Suosittelemme tutustumaan liuskekivien ominaisuuksiin paikan päällä, jotta voitte varmistua oikeasta laadusta ja värisävystä.

Ja jos sinulla on jo olemassa kivet -voit myös tilata meiltä pelkän asennuksen. Ota rohkeasti yhteyttä -mikään kohde ei ole meille liian pieni eikä suuri.

Kuvia rakentamistamme kohteista: